PocketBook Verse Pro: uusimad e-lugemistehnoloogiad kompaktses korpuses

anyɔnyɔ 5 lia 2023

PocketBookil on hea meel teatada 6-tollisest tipptasemel e-lugerist Verse Pro, mis ühendab võrratu funktsionaalsuse erakordse kompaktsusega. PocketBook Verse Pro, mis on loodud lugemiskogemuse uutesse kõrgustesse lennutamiseks, pakub selliseid täiustatud funktsioone nagu audioraamatu tugi ja Bluetoothiga Text-to-Speech, reguleeritav SMARTlight ja IPX8 veekaitse.

Lugemisnaudingut pakkuv raamatulaadne kogemus

Seadmel PocketBook Verse Pro on 6-tolline E Ink Carta™ ekraan HD eraldusvõimega 1072 × 1448 ja 300 PPI. Võite endale lubada e-lugemist, muretsemata silmade väsimise pärast: seadme optilised omadused on prinditud lehe omadustele nii lähedased kui see seadme puhul olla saab. E Ink ekraan ei peegelda päikesevalguses, mistõttu sobib see õues lugemiseks, samas kui lehe selgus ja täiuslikult karge tekst tagavad, et saate e-lugemisest tõelise naudingu. Ja mis on alati mainimist väärt: energiasäästlik E Ink tehnoloogia tagab ühe akulaadimisega kuni 1 kuu pikkuse lugemise.

SMARTlight-tehnoloogia ja Dark Mode

Veel kaks funktsiooni, mis aitavad oluliselt kaasa lugemismugavusele, on SMARTlight ja Dark Mode. Käsirežiimis võimaldab SMARTlight seadistada heledust ja valida ekraani jaoks sooja või jaheda tooni ning salvestada seaded, et edaspidi lihtsalt ümber lülituda. Automaatrežiimis olles reguleerib SMARTlight heledust ja värvitemperatuuri vastavalt kellaajale. Dark Mode parandab lugemiskogemust halva valgustuse korral, muutes tausta tumedaks ja teksti valgeks, vähendades nii pinget silmadele.

Text-to-Speech ja audioraamatud

PocketBook Verse Pro toetab funktsiooni Text-to-Speech, mis muudab kõik tekstifailid heliribaks, hääldades seda ühes 26-st saadaolevast keelest. Saate lülituda raamatu lugemiselt igal ajal selle kuulamisele: vaid kaks klõpsu ja e-luger hakkab valjusti ette lugema ajal, kui teie oma igapäevaseid toimetusi teete. Text-to-Speech funktsiooniga saadaolevad loomuliku kõlaga hääled tagavad, et teie raamat ei kaota ühtegi detaili ega rõhku.

Seade toetab ka 6 populaarset helivormingut, mis teeb sellest audioraamatute kuulamiseks suurepärase valiku. Bluetooth-tehnoloogia abil ühendub e-luger lihtsalt juhtmevabade kõrvaklappide või auto helisüsteemidega, tagades katkematu kuulamisnaudingu.

IPX8 veekaitse piiranguteta lugemiseks

PocketBook Verse Pro on loodud taluma veekahjustusi, vastates IPX8 standardile. See tähendab, et e-lugeri võib ilma kahjulike mõjudeta uputada kuni 60 minutiks kuni 2 mi sügavusse magevette. Seega, olenemata sellest, kas loete vannis või basseini ääres, saate sukelduda oma lemmikraamatusse, muretsemata veega kokkupuute pärast.

Atraktiivne disain ja kompaktsus

PocketBook Verse Pro on täiesti kompaktne, stiilse välimuse ja hästi läbimõeldud ergonoomikaga. Atraktiivsetes Azure või Passion Red värvides eristub e-luger teistest ja tähistab esmaklassilist esteetikat. Lehekülgedel liikumine on imelihtne, valides kas puuteekraani või mugavate, allosas asuvate mehaaniliste nuppude vahel. Kompaktne suurus, vaid 108 × 156 × 7,6 mm, ja ergonoomiline disain tagavad mugava lugemise kõikjal, seadet ühe käega hoides.

25 vormingut, kuu aega lugemist ilma laadimiseta ja muud Verse Pro funktsioonid

  • Kõik populaarsed vormingud ilma teisendamata: e-luger toetab 25 vormingut, sealhulgas kõik levinumad: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG ja TIFF.
  • Adobe DRM-i tugi: tänu Adobe DRM-tehnoloogiale saate laenutada raamatuid veebiraamatukogudest.
  • 6 helivormingu tugi: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A ja M4B.
  • Kuni kuu aega toimimist ühe laadimisega: uskumatu energiatõhusus muudab Verse Pro ideaalseks seadmeks nii igapäevaseks lugemiseks kui ka reisimiseks.
  • Teenus PocketBook Cloud ja WiFi: mugavaks ostlemiseks, sünkroonimiseks ja raamatukogu haldamiseks.
  • 16 GB sisemälu – piisavalt ruumi muljetavaldava raamatukogu toetamiseks.
  • Ekraani automaatne pööramine: saate muuta ekraani orientatsiooni veelgi paremaks lugemiskogemuseks.
  • Eelinstallitud sõnastikud: 11 keelekombinatsiooni ja 42 tasuta allalaadimiseks saadavalolevat kombinatsiooni.
  • Kergus ja kompaktsus: seade kaalub vaid 186 g.

PocketBook Verse Pro: esmaklassiliste funktsioonidega särav e-lugemistäht

Tagasi
Aa HD