PocketBook Verse: uue põlvkonna kergus ja lugemismugavus

anyɔnyɔ 5 lia 2023

PocketBook tutvustab oma erakordselt kasutajasõbralikku, kompaktset ja kerget 6-tollist e-lugerit PocketBook Verse, mille eesmärk on pakkuda kõike mugavaks lugemiseks vajalikku. Uuel seadmel PocketBook Verse on silmasõbralik E Ink Carta™ puuteekraan, adaptiivne SMARTlight, microSD-pesa ja see toetab PocketBook Cloudi.

Silmadele sama ohutu kui trükitud lehekülg

PocketBook Verse on innukatele lugejatele suurepäraseks kaaslaseks. 6-tollise HD-puuteekraaniga E Ink Carta™ on lugemine mugav ja meeldiv. Kvaliteetne ekraan pakub paberilaadset lugemiskogemust, tagades tundide-pikkuse pingevaba või fookuse kaota lugemise. Öelge eredas päikesevalguses peegeldumisele hüvasti, kuna E Ink e-lugerite ekraanid võimaldavad lugeda kõikjal ja igal ajal. Täiuslik selgus ja loetavus muudavad iga lehel oleva sõna elavaks.

Rohkem vabadust kohanduva SMARTlight'iga

Ülim lugemismugavus seadmega PocketBook Verse, mis on loodud teid saatma nii päeval kui ka öösel. SMARTlight-tehnoloogia abil saavad kasutajad kohandada ekraani parameetreid mis tahes valgustingimustega, reguleerides ekraani heledust ja värvitemperatuuri. Nüüd saate lehe värvitooni sujuvalt kohandada ilma lugemist katkestamata – lihtsalt libistage sõrme piki ekraani külge. Samuti saate salvestada oma eelistatud ekraaniseadete mallid ja need hiljem aktiveerida, et lugemiskogemus oleks isikupärastatud igal ajal.

25 vormingu toega piiranguteta lugemine

PocketBook Verse toetab 25 raamatu- ja graafikavormingut, sh ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG ja PNG, nii et faile pole enam vaja teisendada. PocketBookiga ei pea lugejad muretsema failide teisendamise pärast ja säästavad oma väärtuslikku aega. Tänu Adobe DRM-i toele pakub Verse ühilduvust ka veebipõhiste raamatukogu-teenustega. Internetist raamatute laenutamine pole kunagi olnud lihtsam!

Mälukaardipesa ja kuu aega lugemist vaid ühe laadimisega

Seade PocketBook Verse pakub alati erinevaid lugemisvõimalusi. Seadmel on 8 GB sisseehitatud mälu, mis annab piisavalt ruumi mitme tuhande raamatu e-lugerisse salvestamiseks. Seadmel on ka mälukaardipesa, mis toetab kuni 128 GB ning võimaldab teil laiendada oma virtuaalset raamatukogu enam kui 15 tuhande e-raamatuni, olenevalt allalaaditud failide vormingust ja kvaliteedist. Verse paistab silma ka energiatõhususe poolest: üks täislaadimine annab seadmele toite kuni kuuajaseks aktiivseks lugemiseks.

Suurepärane mugavuse ja stiili kombinatsioon

PocketBook Verse on kompaktne seade, mis kaalub vaid 182 g ja mahub hõlpsasti kotti. Mehaaniliste juhtnuppude ja puuteekraaniga täiusliku kombinatsiooniga e-luger pakub lihtsat liikumist ja intuitiivset lugemiskogemust. Verse, mis on loodud muljet avaldama, on silmapaistva ja stiilse välimusega, täiendades nii iga stiili. Minimalistlik disain ja pilkupüüdvad helesinine või uduhall värvitoon lisavad lugemisajale rafineeritust.

Suurepärased lugemisvõimalused tasuta sõnaraamatute ja pilveteenustega

Sisseehitatud WiFi-ga pakub PocketBook Verse kiiret juurdepääsu veebiraamatupoodidele, võimaldades raamatuid hõlpsalt sirvida ja erinevatest allikatest osta. PocketBook Cloud võimaldab hallata kogu raamatukogu ja sünkroonida faile erinevate seadmete vahel, samal ajal kui Dropbox võimaldab e-raamatute kiiret kohaletoimetamist otse seadmesse.

Kasutajad saavad tunda rõõmu ka 11 eelunstallitud sõnastikust ja avastada täiendavat 42 keelekombinatsiooni, mis on saadaval tasuta allalaadimiseks. Olenemata sellest, kas õpite uut keelt või täiendate oma keeleoskust, PocketBook Verse on keelehuvilistele suurepäraseks kaaslaseks.

PocketBook Verse – kasutajasõbraliku e-lugemise uus peatükk.

Tagasi
Aa HD