PocketBook InkPad X Pro: suurepärane märkmete tegemise ja lugemise kogemus suurel 10,3-tollisel ekraanil

deasiamime 9 lia 2023

PocketBookil on hea meel tulla välja väga oodatud e-märkmiku ja lugemisseadmega – PocketBook InkPad X Pro. Uusimal Android™-i jõul töötaval e-märkmikul on vapustav 10,3-tolline E Ink Mobius™ ekraan, see toetab käsitsi kirjutamist ja komplekti kuulub ka Wacomi pliiats. Seade toetab ka helivorminguid, sellel on Bluetooth® ja reguleeritav SMARTlight-funktsioon.

Tutvuge jaemüügikomplekti PocketBook InkPad X Pro e-märkiku ja kaitsekaantega e-lugeriga juba sel kevadel!

Tõhusam lugemine, õppimine ja töötamine käsitsi kirjutamise funktsiooni abil

PocketBook InkPad X Pro viib digitaalse sisuga suhtlemiskogemuse uuele tasemele! Wacomi pliiatsiga saavad kasutajad teha täpseid käsitsi kirjutatud ääremärkmeid lugemise ajal või kirjutada sellega eraldi rakenduses. Enam ei pea te kulutama lisaaega teksti märkmete tegemiseks või idee kirjapanemiseks – võtke lihtsalt pliiats ja kirjutage kõik mugavalt üles, ilma et peaksite lugemise katkestama. Kõik märkmed salvestatakse pdf- või png-vormingus ja need saab üles laadida pilve, üle kandmiseks mis tahes muusse seadmesse.

Käsitsi kirjutamise funktsioon on tõeline leid innukatele lugejatele, õpilastele ja kõigile neile, kes tekstiga töötavad. InkPad X Pro abil saab oluliselt parandada tootlikkust, kuna märkmeid saab teha kiiremini ja tõhusamalt kui klaviatuuril tippides või pabermärkmikusse kirjutades.

Suur ja silmasõbralik ekraan täiuslikuks lugemiseks

Seadmel PocketBook InkPad X Pro on 10,3-tolline ekraan E Ink Mobius™, eraldusvõime 1404 × 1872 ja 227 PPI. Selline suur ja silmadele täiesti ohutu ekraan pakub enneolematut mugavust igasuguse sisu lugemiseks: tavalised ilu- ja mitteilukirjanduslikud raamatud, erialane ja ärikirjandus, õpikud ja perioodilised väljaanded. Kasutajad saavad hõlpsalt teksti suurust vastavalt oma vajadustele kohandada: 10,3-tolline ekraan suudab kuvada märkimisväärse hulga teksti isegi siis, kui fonti suurendatakse. Ja tänu E Ink-tehnoloogiale on e-märkmiku ekraan silmasõbralik ja pimestusvaba, et saaksite nautida teadlikku ja turvalist lugemist igal ajal ja igal pool.

Androidi toega e-märkmik

PocketBook InkPad X Pro töötab Androidi platvormil, et pakkuda kasutajatele täiendavat vabadust kasutada kolmandate osapoolte rakendusi. Nüüdsest saavad kasutajad seadmesse installida mitmesuguseid mobiilirakendusi lugemiseks või käsitsi kirjutamiseks, võimaldades kasutuskogemust vastavalt oma eelistustele kohandada.

Audioraamatute ja muusika nautimine

Seadet saad kasutada mitte ainult käsitsi kirjutamiseks või lugemiseks vaid ka audioraamatute kuulamiseks! Nautida saab MP3- ja WAV-vormingus helifaile, ühendades e-märkmiku Bluetoothi kaudu juhtmevabade kõrvaklappide või kõlaritega.

Täiendavat lugemismugavust pakkuv SMARTlight

Funktsioon SMARTlight-esituli tagab ohutu lugemiskogemuse mis tahes valgusoludes. Kohanduva esivalgustusega saavad kasutajad reguleerida nii ekraani heledust kui ka värvitemperatuuri, valides soojade või külmade toonide vahel, et lugemiskogemus oleks veelgi täiuslikum.

Muud märkimisväärsed PocketBook InkPad X Pro funktsioonid

  • 4-tuumaline protsessor ja 2 GB RAM sujuvaks lugemiseks ja töövooks
  • 32 GB sisseehitatud mälu: piisavalt ruumi suure raamatukogu, kõigi märkmete ja muusika jaoks;
  • 18 raamatu- ja graafikavormingu tugi: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG ja JPEG;
  • Seadet toetab Android 8.1 OS;
  • Bluetooth, WiFi ja C-tüüpi USB pesa;
  • Jaemüügikomplekti kuuluvad Wacomi puutepliiats ja unefunktsiooniga kaitsekaas.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3-tolline e-märkmik ja -luger nii tööks kui ka lõbutsemiseks!

Tagasi
Aa HD