Kauaoodatud pimedusrežiim on kohal koos tarkvaravärskendusega 6.8

masa 29 lia 2023

Pimedusrežiim on saadaval 6.8 püsivara versiooniga PocketBook Era e-lugerites ja kõikidel uutel mudelitel, mis on toodetud alates tänasest, sealhulgas uusimad InkPad 4 ja InkPad Color 2. Lähiajal on uus püsivara saadaval ka teistele PocketBooki mudelitele.

Muude uute funktsioonide ja täiustuste hulgas on järgmised: juhtpaneeli uued kasutajakonfiguratsioonid, uued filtrisuvandid rakenduses Notes, tekstisoovituste funktsioon jpm.

Naudi silmasõbralikku lugemist pimedusrežiimi abil

Pimedusrežiimi kasutamine PocketBookis pakub lugemismugavust vähese valgustusega keskkondades ja öösel. See funktsioon muudab ekraani sätteid, esitades valget teksti tumedal taustal, mis ei vasta tumedale keskkonnale ega sega silmi. Samuti saate pimedusrežiimis lugemise ajal lülituda raamatuillustratsioonide ümberpööramisele.

Paljud innukad lugejad on avastanud, et pimedusrežiimi kasutamine nende seadmetes aitab leevendada ereda ekraani vaatamisest tingitud silmade väsimust. Veelgi enam, pimedusrežiim on öisel lugemisel väga kasulik, kuna see vähendab ekraanilt kiirgava sinise valguse hulka, mis võib põhjustada silmade pingsust ja väsimust.

Muud täiustused, mis on saadaval püsivara versiooniga 6.8

  • Saate kohandada juhtpaneeli vastavalt oma eelistustele: nüüdsest saate juhtpaneelile lisada kõige sagedamini kasutatavad juhtelemendid. Kiire juurdepääs sellistele juhtelementidele nagu WiFi, Bluetooth, tegumihaldur, lennurežiim, sünkroonimine, G-andur, lukustus, väljalülitus, ekraanipilt, raamatukogu otsing ja kõigi rakenduste otseteed. Lisaks saate oma juhtpaneelil konfigureerida ka juhtnuppude arvu.
  • Mugav märkmete filtreerimine: saate hallata oma märkmeid raamatus, valides eraldi markerid, kommentaarid, ekraanipildid, pliiatsiga märkmed, tõlkemärkmed ja kõik märkmed. Samuti saate muuta fondi suurust märkmete loendis nii rakenduses Notes kui kaa lugemisprogrammis.
  • Saate parandada oma lugemis- ja tõlkimiskogemust morfoloogiliste sõnaraamatute abil: uue püsivara abil saate alla laadida ja installida morfoloogilisi sõnastikke, mis aitavad viia sõnade erinevad vormid nende põhivormi. See lihtsustab oluliselt nende otsingut sõnastikest.
  • Uus tekstisoovituste funktsioon kiiremaks ja mugavamaks ekraaniklaviatuuril tippimiseks.
  • Lugemismugavuse parandamiseks PDF- ja DjVu-vormingus raamatute kiirem sissesuumimine.
  • Püsivara värskendamistoimingu uus kasutajaliides näitab kõiki muudatusi selges ja täpses loendis. Nüüdsest saab püsivara ka automaatselt taustal alla laadida.

Uus püsivara versioon 6.8 on saadaval PocketBook Era e-lugerite jaoks ja see on installitud kõikidele, nüüdsest välja tulevatele uutele mudelitele. Varsti on see saadaval ka teistele uusimatele PocketBooki mudelitele.

Installige uus tarkvara kohe ja uurige lähemalt kõiki täiustusi, mida see teie PocketBookile toob. Ärge kõhelge ja muutke oma lugemiskogemus veelgi paremaks!

Tagasi
Aa HD