PocketBook Basic Lux 4: soodne ja ülikerge e-lugemiskaaslane

deasiamime 7 lia 2023

PocketBookil on hea meel teatada soodsa hinnaga puuteekraani ja esivalgustusega e-lugeri PocketBook Basic Lux 4 turuletoomisest! Silmasõbraliku 6-tollise E Ink Carta™ ekraani, WiFi ja pilveteenuse, 25 vormingu toetamise ja nädalapikkuse aku kasutusajaga on see ideaalne algtaseme-seade igapäevaseks lugemisrõõmu pakkumiseks.

Ülikerge ja kompaktne PocketBook Basic Lux 4 jõuab müügile lähinädalate jooksul.

Saate nautida turvalist e-lugemist ilma silmi väsitamata

PocketBook Basic Lux 4-l on 6-tolline puutetundlik HD-ekraan, mis kasutab E Ink Carta™-tehnoloogiat, pakkudes silmadele erakordset mugavust ja turvalisust. Ekraani optilised omadused on peaaegu identsed tavalise paberlehe omaga, muutes seadme loetavaks tundideks, ilma et silmad väsiks või kaotaksite fookuse. Lisaks on E Ink ekraan mittepeegelduv, muutes väljas lugemise mugavaks isegi ereda päikesevalguse käes.

Silmasõbralik esivalgustus

Sisseehitatud esivalgustusega PocketBook Basic Lux 4 võimaldab mugavat lugemist mis tahes valgustingimustes, sealhulgas täielikus pimeduses. Esivalgustuse tehnoloogia on loodud väga silmasõbralikuks, piki ekraanipinda suunatud LED-id valgustavad e-lehte, mitte ei paista otse teie näole. See tagab meeldiva ja õrna lugemiskogemuse.

Mugav, kompaktne ja kauakestev e-luger

PocketBook Basic Lux 4 on mugav ja kompaktne seade, mis kaalub vaid 155 g ja mahub kergesti igasse kotti või isegi taskusse. E-luger on käepärane ning tänu mehaanilistele juhtnuppudele ja puutetundlikule ekraanile äärmiselt lihtsalt kasutatav. Basic Lux 4 on uskumatult energiatõhus: seadme üks täislaadimine võimaldab kuni 1 kuu pikkuset aktiivset lugemist!

Suur raamatukogu on alati käepärast

E-luger toetab ilma teisendamiseta 25 raamatu- ja graafikavormingut, sh kõige populaarsemad: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG ja PNG. Tänu Adobe DRM-i toele saate raamatuid laenutada isegi veebiraamatukogudest. Ja ärge unustage, et Basic Lux 4 puhul on kogu teie raamatukogu käepärast, sest lisaks 8 GB sisseehitatud mälule on e-lugeris pesa mälukaartide jaoks.

Pilveteenused and tasuta sõnastikud

PocketBook Basic Lux 4 on WiFi-toega, nii et saate osta raamatuid mis tahes veebipoest, hallata mugavalt kogu raamatukogu ja sünkroonida faile teiste seadmetega PocketBook Cloudi abil.Lisaks võimaldab Dropboxi teenus kiiret ja lihtsat e-raamatute seadmesse toimetamist. E-lugeriga on kaasas 11 eellaaditud sõnastikku ja tasuta allalaadimiseks on saadaval veel 42 täiendavat keelekombinatsiooni. See muudab Basic Lux 4 suurepäraseks seadmeks võõrkeelte õppimiseks ja enesetäiustamiseks.

PocketBook Basic Lux 4: soodne ja nutikas e-lugemiskaaslane

Tagasi
Aa HD